Kuiva ja atooppinen iho

Crystal Clear happihoidot

Ihastu kuuluisuuksien suosikkihoitona tunnetun menetelmän upeisiin tuloksiin. 10 vuotta nuorempi iho - Crystal Clear kasvojen happikohotus

Kliinisesti todistettu Crystal Clear Oxygen -happihoito puhaltaa uutta elämää väsyneeseen ihoon. Kuuden hoidon sarja on kaikki, mitä tarvitaan nuorekkaan, virkistyneen ihon saamiseksi.

Uuteen teknologiaan perustuva Crystal Clear Oxygen -happihoito on edistyksellinen hoito: se kuljettaa happea ja ihoa korjaavia vaikutusaineita syvälle epidermikseen, josta ihon terveys, joustavuus ja kiinteys saavat alkunsa.

 

Hoidon edut:


-Täyttää ja kohottaa näkyvästi juonteita ja ryppyjä sisältä ulospäin
-Riittävän hellävarainen herkkien silmänalusten hoitamiseen
-Ihanteellinen kaulan juonteisiin
-Edistyksellisin menetelmä puuttuvan kosteuden korvaamiseen. esim. atooppisen ihon hoidossa
-Erittäin tehokas auringon vaurioittamaan ihoon sillä puhtaalla hapella on energisoiva ja parantava vaikutus ihosoluihin
-Antibakteeriset ominaisuudet ovat erittäin hyödyllisiä akneen taipuvalle iholle, sillä happi, perfluorodekaliini ja omenauute auttavat eliminoimaan  toksiineja eli myrkkyaineita.
-Stimuloi kollageenituotantoa solutasolla, nopeuttaa ihosolujen mitoosia ja tukee paranemisprosessia.
-Kumoaa vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot.

happi copy

Kuva ennen ja yhden Crystal Clear-happihoitokerran jälkeen.

 

Miksi happea?


Happi ylläpitää elämää ja antaa energiaa jokaiselle elävälle solulle. Kun happipitoisuus alenee, immuunijärjestelmä heikkenee. Ikääntymisprosessi liittyy ihosolujen käytettävissä olevan hapen määrän alenemiseen. Crystal Clear Oxygen -happihoitojärjestelmä käyttää painesuihkuteknologiaa, joka auttaa kuljettamaan hapen ja muut valikoidut, ikääntymistä ehkäisevät vaikutusaineet ihoon. Happihoidossa käytetään suljettua kiertoa: tällöin ihon alempiin kerroksiin kulkeutuu paljon tarvittavia ravinteita, jotka korjaavat ja jälleenrakentavat ihoa sisältä ulospäin.

 

Alissi Brontë syväkosteuttava kasvohoito

 

Hoito sisältää kevyen kuorinnan, hieronnan tehokosteuttajalla, sekä valinnaisen kosteuttavan naamion:

- hoito kosteuttavalla Angel´s gold kasvonaamiolla Kesto 60min.

- hoito tehokollageeninaamiolla Kesto 70min.

 

 
 

A logo 2017