Anti-Ageing klinikka

AGAS magneettiresonanssi ja valoterapia:

Ihon rakennetta ja mahdollisia vaurioita korjaava hoito. Hoidossa käytetään valoja kiihdyttämään kollageenin muodostumista. Loistava lisä tukemaan muita hoitojamme. Hoidolla pystytään rauhoittamaan myös vaihdevuosien aiheuttamia reaktioita ihossa.

Dermia Solution Biorevitalisaatio:

Uusi iho 28 päivässä! Hoidon avulla iho saadaan toimimaan täydellä kapasiteetillaan ja sen toiminta elävöityy näkyvästi ja pysyvästi. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Iho herää korjaamaan itseään.

Geneo+:

Uusi menetelmä kokonaisvaltaiseen kasvonhoitoon. OxyGeneo-hoidossa saadaan kolme vaikutusta samanaikaisesti: ihon kuorinta, vaikuttavien aineiden imeytys, sekä ihon happihoito. OxyGeneo-hoitoa voidaan halutessa täydentää kiinteyttävällä Tripollar RF-hoidolla, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, sekä kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Vaikutukset näkyvät jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Loistava hoito esimerkiksi ennen tärkeää juhlaa.

Carboksi - terapia kasvoille juonteisiin ja ryppyihin

Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan rypyistä juuri nyt? KOSKAAN ei ole liian varhaista, tai myöhäistä aloittaa juonteiden vastainen hoito. CarboDerm-geelinaamio edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineen-
vaihduntaa. Hoitavan ominaisuuden lisäksi se parantaa ihon elastisuutta ja ehkäisee ryppyjä sekä vähentää kasvojen alueella ihonalaista rasvaa. Haluatko nuorekkaammat kasvonpiirteet? Toivota Carboderm-terapia tervetulleeksi!

 

Hyaluronihappo-injektiot:

Hyaluronihappo-injektioilla täydellinen kasvojenkohotus: voidaan täyttää häiritsevät juonteet, arpien pohjaa, muotoilla huulia ja kohottaa kasvojen ilmettä vaivattomasti vaikka ruokatunnilla. Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!

hyaluronihappoa on täysin turvallista käyttää, sillä sitä on luonnostaan myös ihosoluissa.

Käytämme vain  korkealaatuisia eri valmistajien injektiotuotteita  kuten Perfecta, Surgiderm ja Restyline

Hinnat alkaen 350€ - 490€/ ruiske

 

 

 

 

 
 

A logo 2017