Aknehoidot

AGAS magneettiresonanssi ja valoterapia:

Uusi tehokas hoito, joka puhdistaa ihoa eliminoiden akne-bakteerin. Talirauhasten toiminta hidastuu. Rauhoittaa aknen muutamassa viikossa. Magneettiresonanssi aktivoi kasvojen alueen lymfakiertoa ja näin ollen aineiden imeytyminen parantuu.

E-style valoimpulssihoito aknen hoitoon

Aknen hoidossa rauhoitetaan akne kohdistamalla hoito talirauhasiin, joiden tuottama ihonalainen rasva aiheuttaa aknea. Hoito supistaa rasvaa tuottavia talirauhasia. Sininen valo hoitaa aktiivisessa vaiheessa olevaa aknea ja näin pääsemme tehokkaasti vaikuttamaan ihon parantamiseen.

Konsultaatio kesto 30min. sisältää ihon kuvantamisen

Dermia Solution Polyambrasia:

Uudenlainen mikrohiontahoito, jonka teho perustuu kevyeen hedelmähappoon ja pyörivään hoitopäähän. Silottaa ihon pinta, pienentää ihohuokosia ja tehostaa tuotteiden imeytymistä. Poistaa kuolleet ihosolut tehokkaasti.

Dermia Solution Biorevitalisaatio:

Uudistava hoito aknearville. Hoito aktivoi ihoa ja sen omat korjausprosessit kiihtyvät. Iho tasoittuu sarjahoidolla kuukaudessa.

Carboksi

Innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja. Laadukas hoito akneen ja sen ennaltaehkäisyyn. Kesto 30min.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat aknea ja tulehduksia.

pdfEsite Carboksista

Antioksidanttinen TCA happokuorinta

Hoito sisältää kuorintahoidon, sekä kotihoitotuotteen. Keskisyvä kuorinta vaalentaa aknearvet ja hoitaa pigmenttivauriot, sekä madaltaa juonteet. Suositellaan tehtäväksi ainoastaan syksyllä.

Epäpuhtaan ihon hoito

Perinteinen ihonpuhdistus sisältää entsyymikuorinnan, mekaanisen ihon puhdistuksen ja naamion.

Hydrafacial syväpuhdistava hoito

Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Lue lisää: pdfHydrafacial

Anti-akne hoito 1. :

Hoito on tarkoitettu akneiholle tai rasvaiselle iholle. Hoito puhdistaa ihon syvältä ja tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti.

Anti-akne hoito 2. :

Ihoa kirkastava ja tasoittava kasvoito, joka sisältää Hydroxy 38-hedelmähappokuorinnan.

 

 

 
 

A logo 2017