Kirkasta ihosi ja ilmeesi huhtikuun kampanjahoidoillamme, joiden siivittämänä loistat kilpaa auringon kanssa.

Kirkasta katseesi vaivattomasti ripsien kestotaivutuksella. Upeat ja luonnolliset räpsyripset nyt hintaan 59 euroa (norm. 85 eur). Ripsien värjäys sisältyy pakettiin.

Ihoa kirkastava HydraFacial-kasvohoitomme on nopea, tehokas ja kivuton piristys kasvoille. Julkkistenkin suosima ihonpuhdistus nyt kampanjahintaan 85 euroa (norm. 97 euroa).

Ajanvaraus 0400 986 282

Harjoittelijamme Karoliina toteuttaa hemmottelevia mutavartalohoitoja kampanjahintaan 50€ (norm. 67€). Virkistävän ja elvyttävän mutanaamion lisäksi hoitoon kuuluu myös kuivaharjaus sekä infrapunasaunakäynti. Etu voimassa 13.4.2017 asti. Tervetuloa rentoutumaan!

 

Naistenpäivän kunniaksi tarjoamme ihanan hemmotteluvartalohoidon hintaan 50 euroa. Hoito sisältää infrapunasaunan, kuivaharjauksen sekä virkistävän ja elvyttävän mutanaamion. Ihanaa naistenpäivää ˂3

 

Avaa katseesi kevääseen ripsien kestotaivutuksella. Ripsien kestotaivutus sisältäen värjäyksen hintaan 59 euroa (norm. 68e). Kestotaivutuksemme on hellävarainen emmekä käytä taivutuksessa irtoripsiä tai voimakasta liimaa. 

Haluatko valmistautua ajoissa bikinikauteen? Kavitaatio-vartalohoitomme polttaa tehokkaasti rasvasoluja ja poistaa kuona-aineet kehosta. Erikoishintamme nyt 120 euroa/kerta (norm. 189e). Hoitokerta 55 minuuttia. 
 
Kevään hehkua iholle C-vitamiinikasvohoidolla. Ihoa kirkastava luonnonmukainen C-vitamiinihoitomme sisältää kuorinnan, tehoampullin,  hieronnan ja naamion. Tarjoamme hoidon hintaan 75 euroa (norm. 85e).  Hoitokerta 60 minuuttia.
 
Olet upea. Me tuomme sen esille.
 
 
 

A logo 2017